2018-01-24 07:19:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem sok energiája van ma

Napi horoszkóp január 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az elért sikerei meghatványozzák irigyeinek számát, akik megpróbálják úton-útfélen kellemetlen helyzetbe hozni. Ne legyen könnyelmű, ne hagyja magát becsapni a szép szavak által! Szerződéskötéskor olvasson a sorok között!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll az Uránusszal. Könnyen teremt most kapcsolatokat, élvezi, hogy egyből a társaság középpontjába kerül. Érzelmeit nem rejti véka alá. Magánéletében nagyon sok kedvező lehetőséget ígérnek a csillagok.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most kicsit több elfoglaltsága van, mint amennyit szeretne. Szervezze meg jól idejét és programját, hogy jusson idő kikapcsolódásra, lazításra, valami másra, mint a megszokott rutin. Enélkül estére nagyon feszült és ingerült lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll az Uránusszal. Váratlanul előbukkanó kétségek kínozhatják. Ezekre nincs semmi oka, úgyhogy jó lenne, ha ki tudná rángatni magát a szorongásból. Érhetik persze kellemetlenségek, de ezek hamar megoldódnak, főleg, ha nem fél segítséget kérni!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Hírt hallhat valakiről, aki régen fontos volt az életében. Ettől visszatér az életkedve. Egy nehezebb időszak lezárul az életében, de bizonyos következményeket nem kerülhet ki. Ne is akarja, mert sokat tanulhat a dologból!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Új lehetőségek köszöntenek önre, miközben új kapcsolatokra is talál. Túlzott optimizmusára azonban ráfázhat, ezért nem tanácsos fejest ugrani egy nagyobb anyagi befektetést igénylő dologba.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pénzügyei kissé lelassulnak, illetve stagnálnak, bár ez most nem izgatja. Emberi kapcsolatai kerülnek most inkább előtérbe, különösen magánéleti és párkapcsolata.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Befektetési tanácsot adnak önnek, de túl kockázatosnak tartja azt. Ha úgy érzi, hogy veszélyes a dolog, inkább felejtse el az egészet. Találkozhat egy olyan illetővel, akivel már régóta szeretett volna megismerkedni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne hagyja, hogy a magánéleti problémái kihassanak a munkájára. Nap közben összpontosítson feladataira, és csak este foglalkozzon a gondok megoldásával. A rokonságából valakinek szüksége van az ön segítségére!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem sok energiája van ma. Csak dél felé jön majd lendületbe, de akkor sikerül hamar behozni a lemaradását. Ne engedje hajszolni magát. Este egy beszélgetés tovább segítheti egy bizonyos ügyben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold együtt áll az Uránusszal. Különleges tapasztalatokat szerezhet, érdekes benyomásai lesznek, és valami olyasmi is történhet, ami sokáig foglalkoztatja majd. Hallgasson a megérzéseire!


Halak: II. 19. - III. 20.
Hol vidám, hol levert, ezzel párhuzamosan ingadozik önuralma is - ez a Hold-Uránusz együttállásnak köszönhető. Mindennek csak annyi jelentőséget tulajdonítson, amennyire szükség van. Igyekezzen a pozitív oldalra lendülni.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: